STREETKNOWLEDGE-MAGAZINE Issue No.4 out now (free download)

 

Όταν ανακάλυψα το περιοδικό Street Knowledge Mag ενθουσιάστηκα και ζήλεψα την ίδια στιγμή.

Ενθουσιάστηκα γιατί είναι δωρεάν ενώ κάποια άνευ αξίας βιβλία πουλιούνται στον Ελευθερουδάκη για τουλάχιστον 25€. Ταυτόχρονα, όπως προανέφερα ζήλεψα γιατί είναι κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε και οι pSit παρουσιάζοντας τα κομμάτια graffiti που βρίσκουμε σε καθημερινή βάση στην Αθήνα.

Επιπλέον, σκέφτηκα ότι στα πλαίσια της έκδοσης του βιβλίου μας θα κάναμε τα πάντα για να γνωριστούμε με κάποιον που εργάζεται σε γνωστό εκδοτικό οίκο. Παρεμπιπτόντως το βιβλίο μας θα χαρακτηριζόταν ‘coffe-table book’, αν και αυτό δεν έχει καμία σημασία τώρα.

Για να κάνουμε γνωστό το βιβλίο μας θα στέλναμε ένα προσεγμένο δελτίο τύπου (ιδανικά με κάποιο ωραίο δώρο η μαζί με το βιβλίο) στους δημοσιογράφους των περιοδικών και των κυριακάτικων εντύπων. Υποτίθεται ότι αυτό θα γίνονταν γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι το βιβλίο μας αξίζει και δεν φοβόμαστε μήπως οι δημοσιογράφοι έγραφαν κάποιο αρνητικό review. Φυσικά, το δώρο που θα έστελνε η εταιρεία δημοσιών σχέσεων θα επηρέαζε τους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να γράψουν ένα πολύ καλό review για ένα βιβλίο που είναι δημιούργημα ατόμων που βασίζονται ακόμα στον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο του Word OpenOffice για να γράψουν τα κείμενά τους.

Επειδή είμαστε και ψαγμένοι, θα στέλναμε και ένα e-mail, γραμμένο σε greeklish, στους Έλληνες bloggers για να δείξουμε ότι οι συγγραφείς (εμείς είμαστε αυτοί) είναι κοντά στα Νέα Μέσα. Να τονιστεί ότι τα e-mail των bloggers θα τα προμηθεύαμε από μια από τις ελάχιστες εταιρείες δημοσίων σχέσεων που παρέχουν κάποια βάση δεδομένων με τα e-mail τους.

Με αυτά τα δεδομένα η σύγχρονη έκφραση της χώρας της απέραντης διαπλοκής θα έβρισκε καταφύγιο στο pSit.wordpress.com, ή ακόμα χειρότερα στο myspace.com/psitgroup.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το Street Knowledge Mag είναι αποτέλεσμα μιας δουλειάς που γίνεται με μεράκι από ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν. Σε γενικές γραμμές το περιοδικό παρουσιάζει έργα που έχουν στείλει οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, αλλά δεν λείπουν και φωτογραφίες που έχουν εξασφαλίσει οι ‘εκδότες’ του περιοδικού.

Το (online) περιοδικό έχει φτάσει στο τέταρτο τεύχος και με την αντικειμενικότητα που μου εξασφαλίζουν τα 3 ποτήρια κρασί που έχω καταναλώσει, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το SKM είναι αυτό που ένας Τούρκος οικονομικός μετανάστης 3ης γενιάς θα αποκαλούσε στα ταιβανέζικα ‘must -read’ .

Στείλε τα κομμάτια σου στο submission@streetknowledge-mag.com και μη ξεχάσεις να τους κάνεις add στο MySpace 😉

 

 

English

 

StreetknowledgeMagazine is a UrbanFlavoredOnlinemagazine.

The issues are published every month. In every issue you can find some specials about artists, graffiti, events, music reviews, goodies and musthaves, interviews and something more like that!

Every artist can send to SKM some flix of his artworks – they are open for collaborations with everyone who lives the urbanflavor!

Check the issues area to download the magazines for free!

 

| SKM at MySpace: myspace.com/streetknowledgemagazine |

| Send your submissions to: submission@streetknowledge-mag.com |

| URL: streetknowledge-mag.com |

 

Advertisements

5 Responses to STREETKNOWLEDGE-MAGAZINE Issue No.4 out now (free download)

 1. Ο/Η loli9 λέει:

  KAAAAΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ:-D

  ΨΨΙΙΙΤ! Παιδιά τεεέλεια η blogoγειτονιά σας… απελώ ότι θα έρχομαι πολύ συχνά και θα σας ενοχλώ…χιχι

 2. Ο/Η leeturtle λέει:

  Oχ όχι…
  Δεν φτάνει που σε ακούμε στους http://www.weekendgeeks.gr θα μας αφήσεις και comments τώρα? :p
  Πλάκα κάνω.
  Άσχετο: θα ξανακάνεις εκπομπή με τον Javapapo?

 3. Ο/Η loli9 λέει:

  χιχι…θέλετε να ξανακάνω? Σας άρεσε δηλαδή? Γιατί είπαμε με τον papo άμα έχει σουξέ η εκπομπή να το επαλάβουμε! Περιμένουμε τα κουτσομπολιά σας στο weekendgeeks!

  ΥΓ: Το Σάββατο -και κάθε Σάββατο και Κυραική από δω και πέρα- αρχίζω δικιά μου στο http://www.loli.podomatic.com.. για περάστε για περάστε:-Ρ

 4. Ο/Η loli9 λέει:

  χμ… μπήκαν αυτές οι τελειες και χάλασε το link! πάμε πάλι… http://www.loli.podomatic.com

 5. Ο/Η leeturtle λέει:

  Εμένα μου άρεσε πολύ.
  Αν μπορείς πες του Papo ότι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η εκπομπή με διάφορα άτομα που μπορεί να καλέσει…
  Δεν είναι και μονότονη η εκπομπή αν υπάρχουν επιπλέον άτομα …

Αρέσει σε %d bloggers: